Diensten

Bekijk hieronder welke diensten Kapsalon ’t Knipoord allemaal levert.

 

Knippen

Heeft u steil, krullend, lang of kort haar? Kapsalon ‘t Knipoord heeft een passie voor elk type. Onze hairstylistes knippen volgens de nieuwste technieken en zijn altijd op de hoogte van de laatste trends.

 

Kleuren

Highlights, lowlights of wilt u eens iets nieuws proberen? Een andere haarkleur doet wonderen. Onze hairstylistes geven u graag een passend advies over de vele mogelijkheden die er zijn.

 

Wassen & föhnen

Naar keuze kunnen wij uw haar verzorgen met een haarmasker om uw haren weer een gezonde look te geven. Ook zullen wij uw lokken na de knipbeurt in model föhnen. Geen knipbeurt nodig? U kunt uw haar ook alleen laten wassen en föhnen.

 

Omvorming

Wenst u alleen wat volume in uw haar, een natuurlijke look of juist een volle bos krullen? Geef uw haar de vorm die u wilt. Laat u adviseren over de vele mogelijkheden van de omvormingslijn van Kapsalon ‘t Knipoord.

 

Bruidskapsels

Uw bruiloft moet de mooiste dag van uw leven worden. U verdient natuurlijk ook het mooiste kapsel van uw leven. Bij Kapsalon ‘t Knipoord is het mogelijk om eerst een proefkapsel te laten verzorgen. U weet dan hoe uw haar het beste uitkomt bij uw trouwjurk. Wij verzorgen het bruidsarrangement zowel in de kapsalon, als elke andere gewenste locatie.

 

Visagie

Wilt u stralend verschijnen op een bruiloftsfeest, een bedrijfsuitje of jubileum? Onze professionele visagiste verzorgt uw make-up voor elke gelegenheid. Langer genieten? Kapsalon ‘t Knipoord geeft u ook graag advies over de make-up die het beste bij u past.

Gelijk een afspraak maken?

Logo Kapsalon 't Knipoord Schoonoord